Incatis és una empresa creada el 1995 amb una trajectòria de més de 25 anys en el sector de fires i esdeveniments.

Desenvolupa la major part de la seva activitat en l’àmbit de la gastronomia i el turisme, on garanteix un alt grau d’especialització i coneixement.

INCATIS s’ha especialitzat en l’organització de fires de producte i de gastronomia. Fires professionals, pensades i dissenyades pel sector i molt específicament concebudes per a empresaris i professionals vinculats, directament o indirectament, al sector alimentari.

L’empresa pot oferir un servei global als seus clients, des de la concepció de la fira, a la recerca d’emplaçaments i gestió d’espais, control dels muntatges i desmuntatges, contractació de serveis, campanya de premsa i publicitat, disseny del material gràfic i publicitari, i informe de resultats.

També organitza activitats i esdeveniments en altres sectors com són el de l’oci creatiu, l’artesania i la fotografia, entre altres.

EQUIP INCATIS

INCATIS compta amb un equip de professionals amb formació multidisciplinària amb una àmplia experiència. Un equip format en diversos idiomes que fa possible la gestió d’esdeveniments a escala local, europeu i mundial.

Jami Matamala

Fundador

Dolors Mas

Administradora i Responsable de Projectes

Eva Recasens

Comptabilitat i administració

Anna Palomino

Comercial

Rosa Bel

Responsable d’àrea contingut i protocol

Blanca Padrosa

Responsable d’àrea de comunicació i marketing

Lluís Donadeu

Tècnic de muntatge i Dissenyador d’ambients

Ayoub Quabli

Àrea de muntatge

Adrià Xirgo

Àrea de muntatge