La Rioja Gastronòmica

28 i 29 de maig de 2019

La Rioja Capital, entitat de Promoció Agroalimentària del Govern de La Rioja, organitza dos esdeveniments de promoció del seu territori i la seva gastronomia, els dies 28 i 29 de maig a Mas Marroch.
Dimarts, 28 de maig
Conversa al voltant de la Gastronomia
Joan Roca (El Celler de Can Roca, Girona) i Francis Paniego (Echaurren, Ezcaray) oferiran la seva interpretació gastronòmica regional a través de tres creacions en miniatura inspirades amb La Rioja, elaborades per la prestigiosa cuina dels germans Roca, i maridades amb tres vins de Rioja de Bodegas Roda.
L’esdeveniment serà conduit per l’expert gastronòmic i Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació, Mikel Zeberio.
Dimecres 29 de maig
Sabors de La Rioja
De la mà del periodista José Ribagorda i de l’expert gastronòmic Mikel Zeberio, s’oferirà una mostra dels Aliments de La Rioja, distingits per un segell de qualitat, i que donen personalitat a la cuina de La Rioja. Des del picant a les costelles al sarmiento, passant pels caparrones, la vedella, els xampinyons, i les fruites i verdures, entre altres, acompanyats per vins de Rioja, de Sierra Cantabria.
L’assistència a ambdós actes és mitjançant invitació. 

Localització

Ubicació de la fira: Mas Marroch (Vilablareix)
Ampliar mapa

Edicions Anteriors