Girobeer

Del 29 de juny al 3 de juliol de 2022
*de dimecres a diumenge

Horari: de 19h a 00h

Accés lliure

 

Firatast Estiu Girona & Girobeer s’enllacen per oferir una atractiva proposta gastronòmica durant els vespres a la Devesa de Girona.  Al llarg de cinc dies (de dimecres a diumenge) es podrà gaudir d’una interessant proposta gastronòmica a la fresca sota els plataners de la Devesa de Girona. Girobeer és un aparador que mostra una gran varietat de cerveses de la marca San Miguel, un espai ubicat al cor de Girona on el visitant pot escollir la cervesa que més li agradi i acompanyar-la de tastets gastronòmics d’alta gastronomia.
Cerveses artesanals, rosses, lleugeres, negres, amb cos… una infinitat de varietats on cada visitant trobarà la que més s’adapti al seu gust. Tot això acompanyat d’un market de productes artesans que complementarn la degustació. Sens dubte la Devesa de Girona es convertirà en el punt de trobada dels gironins durant aquest mes de juliol on gaudir els moments amb els amics i familia d’una forma diferent.
La degustació tant de cervesa com de tastets gastronòmics es fa mitjançant l’intercanvi de tiquets que el visitant pot comprar al preu unitari d’1€.

 

[/vc_column_text]

Prova

Ubicació de la fira: Passeig de la Devesa (Girona)
Ampliar mapa

Edicions Anteriors

[/vc_column][/vc_row]