Girobeer

Del 16 al 26 de juliol de 2020 (AJORNAT)
*de dijous a diumenge

Horari: de 19 a 24h

Accés lliure

 

Firatast Estiu Girona & Girobeer s’enllacen per oferir una atractiva proposta gastronòmica durant els vespres a la Devesa de Girona.  Al llarg de dos caps de setmana (de dijous a diumenge) es podrà gaudir d’una interessant proposta gastronòmica a la fresca sota els plataners de la Devesa de Girona.
Girobeer és un aparador que mostra una gran varietat de cerveses de la marca San Miguel. Un espai ubicat al cor de Girona, on el visitant pot escollir la cervesa que més li agradi i acompanyar-la de tastets gastronòmics d’alta gastronomia.
Cerveses artesanals, rosses, lleugeres, amb cos, … una infinitat de varietats on cada visitant trobarà la que més s’adapti al seu gust. Girobeer també està pensat per aquell públic atrevit que vulgui conèixer altres varietats de cervesa. En aquesta fira hi trobarà l’oportunitat de tastar diversos tipus i escollir la que més li agradi.
La degustació tant de cervesa com de tastets gastronòmics es fa mitjançant l’intercanvi de tiquets que el visitant pot comprar al preu unitari d’1€.
I a aquesta doble proposta s’hi suma un market de productes artesans que complementaran l’activitat de degustació.
Sens dubte la Devesa de Girona es convertirà en el punt de trobada dels gironins durant aquest mes de juliol, on gaudir d’un vespre diferent amb família i amics.

 

Prova

Ubicació de la fira: Passeig de la Devesa (Girona)
Ampliar mapa

Edicions Anteriors

Girobeer

7-10 juny 2018